Tjoho!

Idag gifte sig Lina och My! Grattis, ni är finast tillsammans! Jag önskar er all lycka i världen och hoppas att eran glöd håller så länge ni andas. Ni är bäst och jag älskar er oavsett det beslutet ni har gjort, det är absolut inget fel och jag vill att ni ska veta att jag alltid står på eran sida! Vad som än händer.
Okej bortsätt från det har jag i dag pluggat tyska och simmat. Jag vill bara säga att Norrtälje simklubb  är den bästa klubben i hela världen och universum! Jag älskar er av hela mitt hjärta♥
Men nu ska jag städa i mitt rum för i morgon kommer Katja Vickis och Frida hit:D men först ska vi på marknaden så klart !! :D
Hejdå FISAR !! ♥

.


Bilderna kommer ;)

Tjolahopp :D
Ush vad jag hatar skolan!! Och en viss person gör den inte bättre direkt.. Idag hade vi bara tråkiga ämnen :(
Först hade vi Engelska, sen läste Jessica någon jätte dålig bok, sen Svenska och lunch. Efter lunchen var det matte tror jag eller so och sista lektionen ur tråkig tyska..
Nyss pluggade jag tyska, vi har prov om en vecka (hemskt)
Ååå juste ja! I morgon firar värdens finaste par tri månader, grattis!!♥
Men nu kommer bilderna som jag skulle ladda upp  :D

Trött

Åhej!
Jag tror faktiskt att jag ska starta en foto blogg;) Det kanske blir lite roligare att titta då, fast då menar jag inte bilder på min utan på andra saker. Men jag kommer så klart skriva lite om mig också!:D
Jag tog bilder i dag när vi var ute och elda men jag kommer till det sen.
Men nu till min dag !! Idag gick standard och jag till skolan utan smink (fast My banga) och jag fuska också lite faktiskt :$ Jag hade lite brun kräm på mig, fast det försvann sen. Aaa skolan var väll bra fast på No'n  fick vi sitta ute men jag Emmy My och Lina sumpade den chansen efter som vi skulle titta vad som stod på ett berg
lite längre bort, och just då kom Anna ut.
Amen efter skolan åkte jag och år på flygis med Vickis, vi såg en jätte söt kille.. Fast om man tänker efter va han inte så söt ändå.
Sen gick vi till ica kryddan och då kom Martin så vi gick men honom till simningen sen.
Sen efter de åkte jag hem och åt o sen kom Frida så gick vi ut och eldade :D
(Ja bilderna kommer sen, orkar inte ladda upp dom nu) Sen hoppade vi och Frida gick hem.
Men nu ska jag sova och pressa JUSTIN :D:D:D:D:D (tvångs tanke :$)
HEJDÅ :D

Frida min ängel

Jag vet att låten är gammal men det påminner mig om oss, jag saknar dig bästa vän!! Frida Gustafsson♥Anna-Maja Landin

:(

Tjo!
I dag har jag varit super trött, jag har inte orkat någon ting så nu sitter jag i min soffa och halv sover.
Det blev ingen Frida A i dag för min Frida har varit på sjukhuset.. Usch gumman jag saknar dig, hoppas du mår bättre nu!! Jag får se om jag orkar att simma i dag annars blir det väll till att vara ute med Mammi ;)
Men nu ska jag Plugga på det underbara språket Tyska .. :/ Åå vad hemskt !
Jaja hejdå♥

Angående FRÅGA MIG

Ja som ni kanske ser så finns FRÅGA MIG under varje inlägg :)
Det är bara at klicka på knappen skriva frågan i kommentars fältet och trycka på att ni vill lämna eran adress eller inte och sen så svarar jag så snabbt jag kan :)

Förlåt!

Nu har jag inte bloggat på nästan en månad igen.. :$ Men nu ska jag *** ta och skärpa till mig ! Jag har inte riktigt tid just nu att skriva vad jag har gjort under mitt uppbehåll för jag har fått en ny garderob så jag måste lägga in alla kläder i den nu, men jag kan säga vad jag gjort i dag i alla fall :) I morse kom jag på att ja var sugen på socker kaka, men jag såg inga ägg i kylen så jag bakade utan. Resultatet blev inte så gott, sen kom pappa in och sa att vi vist hade ägg.. Men sen så gick jag till Frida när jag kom innan för dörren såg jag Filip (Fridas lillebror) så och stampa framför Michelles fötter och att Frida va på toa, vi skulle tydligen göra pizza. När vi var på affären så skulle michelle hem när som hellst. Så när vi kom hem skulle Michelle hem, men när vi ätit klart så gick Frida och jag till Carro. Rebecca var där också men hon ville inte vara med oss så hon cykla hem. Sen var vi ute restan av dagen och åt glass och hoppa studs matta:D I morgon kanske jag ska med till Norrtälje men Michelle och Frida och träffa Frida Anjou så jag bloggar mer i morgon! :D
Juste ja, det finns något som heter (fråga mig) någon stans i min blogg ska titta snart var den ligger.
Men i alla fall jag blev inbjuden av någon så ni kan ju fråga saker anonymt där om mig eller vad som hells så börja fråga så syns vi i morgon:D
Kyss!!♥

Bebisar

God morgon :D Nu sover nästan alla utom jag och Mysan, fast jag sov inatt. Kl 9 ska vi nog på på promenad, eller i alla fall jag. Okej nu sover alla utom jag, och ja kommer inte kunna somna heller.. Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Men ska nog stänga av datorn iaf. Hej då : )

Standard

Hej.. Jag hade inte tid att blogga igår, vi hade gäster och sen orkade jag inte. Jag har inte lagt in kläderna som jag köpte i onsdags en som ni kanske märkt, men det kommer snart. Tror jag. Jag kom precis hem från Norrtälje har varit inne med pappa och köpt godis och läsk till standard kvällen idag : D Men nu ska jag se på Bella Och Tyra Show och sen ska jag hoppa in i duschen. Och klockan 4 ska jag till My. Så ha det så bra så syns vi i morgon : ) Hejdå<3

Uppsala.

Nu har jag klippt mig, det behövdes. Det blev inget färgande det ska jag göra på söndag. Det blir antagligen lite mörkare och kanske lite rött men bara så att det inte blir grönt igen är jag nöjd ;) Snart ska jag till Uppsala och shoppa och se på någon Teater/ musikal jag vet inte riktigt men kul ska det bli i alla fall :) Men nu ska jag fixa klar mig vi ska vara i Norrtälje om en timma så jag måste skynda mig nu. Hej då hörs senare!! :)

Glitter

Nu har jag varit hos pappa i ungefär 2 timmar, jag städade och hjälpte honom lite granna. Efter jag hade varit hos pappa åkte vi till affären och köpte glass, jag tog någon ananas glass. Inte så god just nu ligger den i kylen och väntar på mig. Sen skjutsade han hem mig och jag satte mig vi datorn i ungefär 10 min sen läste jag att Justin var med i Glitter tidningen så jag kilade ner och tittade om det stämde och det gjorde det:) Fast det ända som stod var att han slog igenom på Youtube, att han hade massa kändis kompisar och vad han spelade för instrument och sånt. Men men 30 kr är inte så mycket. Men nu ska jag hitta på något annat. HeJ Då.

Jobba

Nu ska jag snart till pappa och jobba jag väntar bara på att han ska bli klar och gå. Idag har jag städat läst och varit inne på datorn. Men jag har inte tid att blogga just ju, hej då ..

.


Sweden here Justin Drew Bieber come!!

Jaha nu sitter man och lyssnar på Underbara Justin som vanligt, jag kan knappt hålla min från datorn längre för att jag måste lyssna på honom :( Jätte jobbigt faktiskt. Men vet ni vad!? Han kommer till Sverige den första Maj !! Men det blir antagligen ingen konsert? Ja jag vet inte riktigt med det sägs så. Helt sjukt irriterande, men jag vet att han kommer till Stockholm! JIPPI:D Nära mig super. Jag måste ju bara dit!! Men nu ska jag inte plåga mig mer genom att bara prata om Justin, men nu vet ni det i alla fall:D Nu ska jag nog kika på Arn, fast den har jag ju sätt så jag vet inte. Juste, idag har jag färgat håret på Caroline det blev riktigt bra. Det var ju ändå första gången jag färgade någons hår ;) Hej då ♥

Justin Bieber


Justin Bieber !LOVE!


Ingen rubrik

Hej. Dagen med Frida i går gjorde så att jag inte han blogga så mycket, men vi bakade hyrde film och gick till affären. Filmen vi hyrde var otroligt dålig så den rekommenderar jag inte! Funny People hette den super tråkig som sagt, det skulle vara en komedi men nej då.
Kladd kakan vart super! Jätte god :D Juste, sen pressade vu Justin Bieber också. Vi plågar oss själva helt enkelt.
Han är bara för söt :$ Och sjunger gör han bra de också! Ååå jag är kär!!
Justin Bieber in my  fore ever !
Ja det glömde jag, gud har straffat oss snön är tillbaka! Snö i April så ska det inte vara, och jag som trodde det var vår. Jaja nu får vår skorna vänta på min inne i garderoben.
Idag ska vi hyra en ny film, hoppas den blir mer lyckad. Men vi hörs senare.
Det kommer nog en låt av Justin världens bästa Bieber snar Puss och Kram!
// Anna-Maja♥

Bakat:)

Chacha bloggen :D
Nu har Frida och jag bakat klart, vi har inte  en men hoppas de blev gått.
Har inget mer att skriva just nu, men jag bloggar senare.
HEJJDÅ!♥

Min underbar Frida i dag då!

Hejsan, idag blir det en dag med bästa vän! Hon åker till sin mormor i morgon nästan hela påsk lovet.
Så vi måste träffas innan dess, här är hennes blogg föresten: http://fridasunderbara.blogg.se/
Nu har jag blivit förkyld precis så där till påsk lovet, perfekt! Nej nu får jag ta och bli frisk.
I alla fall jag har inte kommit upp ur sängen än, men det kanske är bäst att jag gör det för nu känner jag hur min mage skriker efter mat.
Så hej då så länge så syns vi sen:)
Kyss


Skor från Åhlens

Shopping

Smink från H&M

Shopping

Tröja från Vila

Shopping

Tröja från Vila

Fast den fick jag i påsk ägget

Glad Påsk!

Hejsan, nu har vi precis varit hos min älskade farmor och farfar på påsk middag, så nu är jag propp mätt som man alltid är när man kommer därifrån. men nu smälter jag maten och tittar på Millenium medans jag bloggar.
Det kommer snart bilder på dagens shopping, det blev inte så mycket men jag ska in till Stockholm någon dag på lovet och handla lite mera. Någon som vill med?? :)
Jaja nu ska jag försöka koncentrera mig på filmen lite mera, men det kommer bilder som jag lovat.
Hej då//Anna-Maja Landin♥

Hejsan

Hejsan!
Nu har jag ätit frukost och ska snart åka till satn om den är öppen för att köpa skor.
Sen blir det en lång promenad innan påsk middagen, något mer har jag inte planerat.
Jo jag saknar Melinda! :( Men vi syns snart älskling ♥
Men nu ska jag kila, bloggar senare.
Puss och hej// Anna-Maja Landin♥

Vår!

Nu sitter jag ute med familjen i vår värmen och har har precis ätit lunch.
Nu är det vår, härligt. det har jag saknat och tror verkligen inte att jag är ensam om det.
Solen skiner och fåglarna kvittrar.
I morgon kommer påsk haren, JIPPI :D
Men nu har jag inget mer att skriva så vi syns väll senare.
Hej då//Anna-Maja Landin


Hejsan

Idag har jag städat, städat och städat.
Men nu är jag äntligen klar! Så nu sitter jag ute och myser under en hög av filtar.
Kanske kommer in en bild på mitt ny städade rum lite senare. Sen har jag duschat och snart kommer min älskade kusin ut över påsken.
Dagens låt är JUSTIN BIEBER med Favorite Girl. Eftersom jag är en amatör bloggare vet jag inte hur man lägger ut låtar på bloggen, youtube har ändrats sen jag hade en blogg sist.
Men jag länskar låten istället :)
http://www.youtube.com/watch?v=hWOMrCPH3AA&feature=related
Där har ni den alla fina.
Men nu ska jag titta runt lite, ha det bra så länge!
//Anna-Maja Landin

Hej Underbara Människor

Okej, det där gick inte så jätte bra. Jag glömde lösenordet igen men nu är det fixat!
Idag har jag varit med mina standard och gått påsk kärringar, lika bra när man inte har råd att köpa eget godis.
Vi fick ca 100 kr att dela på men hälften handlade vi upp. Det äckliga godiset som var kvar gav vi till några ungar.
Nu har vi äntligen fått PÅSKLOV så härligt, och dessutom har jag inget kvar att plugga på underbart.
Jag har gått och blivit kär, i en kändis. Justin Bieber!
Så otroligt söt är det ända jag kan säga.
Jaja de kommer nog lite mer blogg inlägg senare, men nu blir det press på Justin!
Puss och hej //Anna-Maja Landin

RSS 2.0